четвер, 13 жовтня 2011 р.

Рай без любові – це пекло.



   Нещодавно їхав в одному маршрутному таксі, де, як і в усіх інших маршрутках, було увімкнено радіо. Воно є дуже популярне серед населення, але, одночас є і зовсім протилежне моїм музичним смакам. І так, між іншим, роздумуючи про свій вчорашній день, я пригадував розмову з одним дуже добрим і розумним чоловіком. З ним я їхав у машині і мав надзвичайно повчальну бесіду (принаймі для мене). Раптом, я повернувся думками у маршрутку і почув пісню, де згадувалось Бога. Зміст цієї композиції я не пригадую, але закарбувалось у памяті одне, на перший погляд просте, зате з глибоким змістом речення - «Рай без любви называется адом.» Ніби нічого такого, але якщо розібрати його по частинам, то ось що виходить:
1.     Рай – це місце, створене Богом, в якому жили перші люди. Вони були абсолютно щасливі, не відчували жодних тілесних чи духовних негативних почуттів (голод, спека, втома). Це було місце, де людина завжди перебувала в освячуючій ласці і могла споглядати самого Бога, свого Творця.
2.     Любов – це надзвичайно широке і обємне поняття, але основне це те, що Бог є любов, тобто найкраще та найдосконаліше єство, яке є у світі, Який є найдосконалішою любовю, яка і панує в раю, де жили Адам і Єва, яка і надає відчуття абсолютного щастя.
3.     Пекло – це місце, де перебуває абсолютне зло, яке виникло через гординю одного із ангелів. За ним пішли деякі інші ангели, які зараз служать тільки злу. У пеклі є вічні муки, плач і настільки висока температура, що бідні людські душі відчувають нестерпний, просто крижаний холод. Ще дуже багато поганого і жахливого є у пеклі, але не будем відходити від теми. Отже це найжахливіше місце є повною протилежністю раю.
   Тепер подивимось що в нас утворилось:
    Рай                            Бог                   Пекло
Абсолютне щастя
 -
Любов

 =
Абсолютне зло
   Підсумовуючи, можна сказати, що кожна людина, яка може і не є священником (як автор цієї пісні), будучи в першу чергу Божою дитиною, розуміє основну суть життя: «Без Бога, ні до порога!»
   Також читайте нові цікаві статті на першому всеукраїнському молодіжному сайті

Немає коментарів:

Дописати коментар