понеділок, 10 жовтня 2011 р.

Господи помилуй!


   В теперішній час майже ніхто не вірить в Бога, не говорячи уже про диявола, який, як би там не було, цілком реальний і ще більш не безпечніший.
Щоб зрозуміти наскільки сатана небезпечний для людства, достатньо лише згадати що робив Гітлер і  що робив Сталін. «Ми повинні захищати суспільство від демонів», -  о. Габріеле Аморт- президент Міжнародної асоціації екзорцистів.
   Мої дорогенькі в Христі браття та сестри, сьогодні ми всі знаємо про НЛО, про Марс і інші планети. Сьогодні є багато екстрасенсів, відьм, відьмаків, біоенергетиків і т.д. Але треба задуматись чи все це правда?!!! Хто їм помагає?!!!
  

В Старому Завіті написано про створення неба - невидимого світу. На початку усього видимого світу і людини, Бог з нічого створив небо та ангелів. Ангели відрізнялися між собою за рівнем досконалости і за родом свого служіння, і поділялися на декілька чинів. Всі ангели були створенні добрими, але Бог не бажав примушувати любити Його і інших ангелів, тому Бог ангелам дозволив зробити їм вільний вибір. Один, найвищий і наймогутніший ангел на ім'я дениця не захотів любити Бога та виконувати волю Божу, а волів сам стати, як Бог. Він почав зводити наклепи на Бога, в усьому чинити спротив і все заперечувати, і став темним, злим духом-дияволом, сатаною. Слово «диявол» означає «наклепник», а слово сатана - «противник». Диявол спокусив багатьох інших ангелів які також зробилися злими духами і називаються бісами.
   Тоді виступив проти диявола один з найвищих ангелів Божих, архангел Михаїл і сказав: «Хто рівний Богу? Ніхто, крім Бога!». І сталась на небі війна, архангел Михаїл з ангелами Божими воював проти диявола і злих духів, але диявол і його біси не встояли проти сили Божої і впали як блискавка у низ в пекло!
Отже диявол іде війною проти Бога, який створив його добрим, а він по своїй волі став злим духом! Після створення Богом людини, диявол воює з нею. Для нашого спасіння Бог вочоловічився і Своє тіло та кров для нашого спасіння віддав! Всі намагання диявола розп
яти Ісуса Христа, Бога нашого, Єдиного і Всемогутнього, в нього нічого не вийшло, бо своїми стражданнями і смертю Ісус Христос відкупив нас і вивільнив Адама з пекла! Ісус Христос є Богом для всіх!!! На землі прислужники диявола це екстрасенси, відьми, відьмаки… Їх багато, вони продають душі заради земних благ і добровільно погоджуються на пекло!!! Не ходіть до них вони не є допомогою! І не забувайте на все є воля Божа!!!
   Є деякі священики які виганяють бісів, заклинаючи їх Ім'ям Господа нашого Ісуса Христа. Отже, мої дорогенькі , коли ми робимо гріх, ми стаємо здобичю для лева, який хоче згубити душі людські. Сама краща оборона від диявола це сповідь, Євхаристія, піст і молитва !!! Біси люблять: не хрещених, тих хто вживає любий наркотик, так само і алкоголь, розпусних дівчат та хлопців, тих хто ходить по гучних забавах під час посту: « Одна дівчина в піст ходила у нічний клуб, а коли прийшла до дому - не могла промовити жодного слова. В неї вселився німий дух. Священик, який її відмолював не був готовий до такого, тож дух переселився в нього. Вийшов аж другого дня, коли отець запричастився». Телевізор теж від нечистого, там багато всього, а про Бога забули!!!  Люблять біси сектантів. Притягують злих духів дівчата в коротких спідницях, на високих підборах і з широким декольте. Не люблять біси затишний молитовний куточок, де всі моляться, не люблять ікони, замість телевізора краще лампадку на стіну біля ікони і молитися. Не люблять сповідь, бо через сповідь стираються гріхи з хартій (хартії - це їхнє досьє на людину де вони записують гріхи!) Не люблять причастя, бо це Тіло і Кров Господа нашого Ісуса Христа на відпущення гріхів. Не люблять тих, хто жертвує життя заради Господа. Тому, дорогенькі в Христі браття та сестри, моліться та кайтесь!!!

          Молитва
   Боже, Отче Всемогутній, Всехвальний, Всесильний Творче неба і землі. Ти Який в чудесний і невимовний спосіб володієш цілим всесвітом, вчини щоб кожна людина виконувала Твою найсвятішу волю. Положи край всім починанням сатани який довести хоче до знищення всього людства і світу, який старається знищити кожну людину сотворену Тобою, на Твій образ і подобу. Оборони нас Отче Небесний перед усякими його ненависними починаннями, охорони Свій народ перед завладою і всякого роду заворушень і війнами. Поглянь на Ісуса Христа, Сина Твого, який невинне життя за нас віддав на Хресті, щоб нас відкупити кровю Своєю. Просимо Тебе про це за молитвами Непорочної Діви Марії, Святого Архистратига Михаїла і всіх Святих. Благаємо Тебе Отче Небесний, щоб нас звільнити з пасток сатани, які той безустанно на нас накладає. Поглянь, Отче, на наші слабості і немочі, тому покірно благаємо Тебе, прийди з поміччю пригнобленому народові твоєму, положи кінець пануванню диявола. Святий Михаїле! Встань ще раз на чолі Свого Небесного війська і з тим кличем: «Хто, як Бог!» Прийди нам з поміччю в тій невірній битві добра зі злом, щоб мир знову запанував над світом. Амінь.
  Також читайте нові цікаві статті на першому всеукраїнському молодіжному сайті.
 Автор: Дмитро

Немає коментарів:

Дописати коментар